Als ik denk aan de markt dan denk ik aan mijn moeder die daar elke week heengaat om zakken snoep en koekjes te kopen. Mijn moeder verkoopt namelijk snoep en koekjes op een school waar de kinderen in de pauzes wat van haar kunnen kopen. Ik ga zelf ook altijd naar de markt. Ik hoef niets te verkopen en loop alleen maar rond en kijk naar al die mensen en alles wat er te koop is. Prachtig vind ik dat! Sommige vriendinnen van me gaan na schooltijd wél naar de markt toe om spullen voor hun moeder te verkopen. Ik kom ze daar soms tegen!

Als mijn moeder zelf niet naar de markt kan dan geeft ze me geld en mag ik het snoep en de koekjes gaan kopen. Dat vind ik hartstikke leuk! Een keer gaf ze me ook 2 Ghana cedis mee en mocht ik slippers kopen. Kijk maar, deze blauwe!

Meestal neemt mijn moeder mijn broertjes en zusjes mee naar de markt maar soms als er bijvoorbeeld iemand ziek is dan moet ik thuisblijven om op ze te passen. Dat vind ik niet zo leuk! Maar als ze thuis komt mogen we altijd een snoepje en dat vind ik wel weer leuk!