Als ik aan water denk dan denk ik aan vorige week… Toen ben ik voor het eerst naar een zwembad geweest, samen met mijn vriend. We moesten 2 Ghana cedis entree betalen, maar het was heel erg leuk! Er was een klein badje met weinig water voor kleine kinderen maar ik ben in het grotere bad geweest. Als ik rechtop stond kon ik net mijn hoofd boven water houden!

Soms kunnen we de rekening van het leidingwater niet betalen en dan wordt de kraan thuis afgesloten. We gaan dan naar de buren toe en kopen het water van hun.

We gingen een keer met schoolreisje naar het vliegveld in Tamale. Toen we daar waren begon het vreselijk hard te regenen. Die dag zou de president ook met het vliegtuig aankomen, maar die heb ik niet gezien want door het slechte weer had hij vertraging… Toen we terug kwamen op school was onze hele school onder water gelopen! Er waren nog kinderen op school die geen geld hadden voor het schoolreisje en gelukkig was er ook nog een meester want twee kleine kinderen konden ze nog net op tijd redden!