Home

  Tuma Viela   New Cooking Bag   De Stichting   Beleidsplan   Activiteiten   Resultaten   Sponsoring   Video & film   Contact

Video & Film

 Video en film
Overzicht van de film- en videoregistraties die door de Stichting Adwuma Ye zijn vervaardigd of waarin onze projecten aan de orde komen.
 
De Engelstalige versie van de presentatie van het Project New Cooking Bag.
 
Wachten
Een prachtige impressie hoe het er in een dorp kan toegaan als we de NCB demonstreren... Natuurlijk moet er een uurtje gewacht worden om de NCB de kans te geven haar 'kunsten' te vertonen en wachten kun je op verschillende manieren doen... Dit is er een van...
 
Chief Haruna
Haruna, een volwassen man met het Down Syndroom werkt al 5 jaar met ons en vandaag wordt hij gekroond tot Chief. Een heel belangrijk persoon in Dagban! Hamdia heeft 7 yellow-yellows geregeld, brommer-taxi’s, om met ons hele team deze plechtigheid bij te wonen.
 
 
Hieronder treft u de video-presentaties en films aan die door of vanuit de Stichting Adwuma Ye zijn gemaakt.


Presentatie van het Project Tuma Viela

Een PowerPointPresentatie van het Project Tuma Viela waarin de opzet en de uitwerking van het project uiteen wordt gezet. Dit project startte in 2010. De PowerPoint is in eigen beheer gemaakt door Ellen.

 


Presentatie van het Project New Cooking Bag

Een PowerPointPresentatie van het Project New Cooking Bag. Dit project startte in 2014. Ook deze PowerPoint is in eigen beheer gemaakt door Ellen.

 


Een impressie van "de werkvloer".

Een impressie van de werkzaamheden in Ghana in 2015 gemaakt door Frank Vermeer. De video geeft een goed beeld van de drukte die heerst in de werkplaats, de verschillende activiteiten en het enthousiasme waarmee wordt gewerkt.

 
 
 
 
 
 
 


 

 

 

 
 Projecten in het nieuws
Regelmatig krijgen we op onze locatie in Ghana bezoek van (lokale) televisiestations en de pers. Een aantal van de registraties daarvan vindt u hier onder. Door op de afbeelding te klikken krijgt u de video te zien.
 
Een prachtige film van It’s Africa’s Time over stimulerende projecten in Afrika. Ons project komt uitgebreid aan bod met Hamdia in een hoofdrol. (Start ons project: 14:46).
 

Impressie van Tuma-Viela en NCB. Een heel gewone dag in de werkplaats… Gefilmd door ADOM-TV en uitgezonden in het nieuwsoverzicht.

 

We hebben met de milieubescherming Ghana samengewerkt. Met elkaar dorpen bezocht, voorlichting gegeven over het milieu en de New Cooking Bag is daar geïntroduceerd. Mr. Abu, hoofd van EPA (Environmental Protecting Agency) in onze regio werd geïnterviewd en je ziet de NCB werken in het dorp en reacties hierop.