Elke dag is het voor mij eigenlijk markt, want elke dag ga ik op stap om allerlei crèmes en bodylotions te verkopen. Ik draag die in een grote schaal op mijn hoofd. Nu het droog seizoen is verkoop ik ongeveer vier of vijf potjes per dag omdat iedereen dat in deze droge tijd wel nodig heeft. Ik ga elke dag tussen 6 en 7 uur ’s morgens de deur uit en ben ’s avonds om 7 uur klaar. Tussen de middag ga ik wel naar huis toe om te eten. Ik loop elke dag heel ver en telkens ga ik naar een andere wijk.

Als het de dag van de ‘grote’ markt is dan ga ik daar naartoe om nieuwe potjes crème te kopen. Een keer gaf mijn moeder me geld mee en toen ben ik 5 Gh.c verloren. Ze zei toen dat ze me een pak slaag zou geven, maar dat heeft ze gelukkig niet gedaan!
Meestal ben ik alleen op stap met mijn spullen, Maar als Ayisha’s school uit is gaat ze meestal met me mee. Zij is mijn vriendin, ik zat bij haar op school…

Ik vind het heel jammer dat ik niet meer naar school ga en het is mijn liefste wens dat ik op een dag er toch weer heen kan gaan!