Home

  Tuma Viela   New Cooking Bag   De Stichting   Beleidsplan   Activiteiten   Resultaten   Sponsoring   Video & film   Contact

Activiteiten

 Scholen
De afgelopen jaren waren er veel scholen die aandacht besteedden aan Tuma Viela en ons werk ondersteunden. Echt hartverwarmend! Een aantal scholen hebben we enkele producten kunnen sturen die we in Ghana voor de kinderen maken en sommige scholen hebben we kunnen bezoeken. Ook het mail-contact met de scholen en de kinderen was erg stimulerend.
 
 
 
 
 
 
  


 

 
 Open dagen

Een Open Dag  voor sponsors en belangstellenden... Dat is feest! We stallen de producten die in de werkplaats gemaakt zijn uit, laten een powerpoint zien en natuurlijk is er alle ruimte voor vragen en verhalen. Voor de kinderen doen we op zon dag ook altijd iets speciaals zoals bijvoorbeeld pannenkoeken bakken op zijn Afrikaans.
Helemaal leuk als Ghanese en Nederlandse kinderen dat samen doen! Het is fijn om op zo'n dag mensen die zich betrokken voelen bij ons werk in Ghana persoonlijk te spreken en iedereen vindt het altijd leuk om onze producten met eigen ogen te zien!
Op een markt vallen we op! Zoals bijvoorbeeld hier op een zomermarkt in Leek.
Het ziet er ook zo kleurrijk uit! Een mooi moment om te laten zien en te vertellen waar Stichting Adwuma Ye mee bezig is.
We proberen zoveel mogelijk sponsors persoonlijk te bedanken. Zo hebben we bijvoorbeeld een heel bijzondere kerkdienst bij mogen wonen, en zo op onze eigen wijze de kinderen van de kinderclubs kunnen bedanken voor hun geweldige spaaractie. We kregen de kans om iedereen te laten zien waar het geld aan besteed wordt door onze producten met trots te laten zien en foto's te tonen!